Boek nu

Grand Café

In ons Grand-Café ben je van hartelijk welkom voor ontspanning na het werk, een ontmoeting met je gasten of gewoon wat lekker drinken met je vrienden of collega's. Je vind hier diverse soorten biertjes van de tap en van de fles, cocktails, diverse wijnen met daarbij een keuze uit diverse borrelgarnituren.

Op de Grand-Café kaart vind je belegde baguettes en italiaanse bollen, een bal gehakt uit eigen keuken, onze befaamde winterschotels, uitsmijters en omeletten, plateservice met o.a. een Sateetje van de grill, Gespierde ribbetjes met barbecue saus, Fish & Chips, Hete Carpaccio e.v.a.

Lekker gezellig met vrienden of familie een high tea aan 't Plein. Wij serveren een heerlijke High Tea in ons Grand-Café of in de wintertuin. Deze is alleen op reservering mogelijk. De High Tea is vanaf 2 personen en bestaat uit onbeperkt diverse soorten thee, diverse broodjes en sandwiches, scones met aardbeienjam en cream, muffins, soesjes, cheese cake, chocolate brownies en verschillende bonbons. De prijs is € 14.95 p.p.

Menukaart 


Menukaart

Museumplein 3, 9641 AD Veendam
(+31) 0598 666 888
info@parkzicht.com

Hotel

Catering

Zaalverhuur