X-Mass Party met Hooked on Red

25 december 2023 - 21:30 tot 02:00

Info:

 Kerstfeest 2023!!!

De grootste hits van de afgelopen dertig jaar worden afgewisseld met de leukste nummers van nu. Deze uitgekiende mix van diverse muziekstijlen resulteert gegarandeerd in een groot feest voor iedereen. De originele en zeer smaakvolle repertoirekeuze wordt bovendien voorzien van spectaculaire overgangen en muzikale wendingen. Hierdoor blijft iedereen tot de laatste noot geboeid!

Bij Hooked On Red is elke avond anders. Elke noot is echt gespeeld, verzoeknummers worden niet geschuwd en daarmee is een concert van Hooked On Red muziek, zoals muziek bedoeld is: spontaan, uit het hart, dampend van het zweet maar bovenal live!

Hooked On Red wordt ondersteund door een zeer professionele crew. De ervaren technici zorgen voor bijzonder prettig geluid op maat en een verbluffende lichtshow die zijn weerga niet kent. Al deze elementen – gecombineerd met humor, constante interactie met het publiek en het streven naar muzikale perfectie – zorgen ervoor dat het publiek elke avond meer dan tevreden naar huis gaat. Dat is de klasse van Hooked On Red!

Deze avond is met muzikale ondersteuning van DJ Peter Prummel

Kaarten te koop aan de receptie van Brouwhotel Parkzicht vanaf 15 oktober a.s. en online via de ticketshop.

Terug naar het overzicht

Kaarten:

Online kaarten bestellen

Entree:

Voorverkoop € 12.50 en € 15.00 aan de kassa