Gepubliceerd op:
Corona sluiting

Overheidswege is ons Grand Café -  Restaurant gesloten tot 6 april a.s. 

Brouwhotel Parkzicht streeft al jaren naar een zo veilig en plezierig mogelijk verblijf voor haar gasten.
Gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en werknemers staat bij ons altijd voorop, onder alle omstandigheden. Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen dat tot en met 6 april alle cafés & restaurants gesloten worden, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit betekent dat ook wij genoodzaakt zijn om per direct ons Grand Café - Restaurant te sluiten voor gasten.
Ons hotel is gelukkig nog open, wel hebben we door deze maatregel aangepaste openingstijden.
Voor informatie: + 31 (0)598 666888 of email: info@parkzicht.com
Samen moeten we er alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Team van Brouwhotel Parkzicht

Annulering Dinnershows en All Time Music Festival

Annulering Dinnershows en All Time Music Festival
Overheidswege zijn alle komende evenementen geannuleerd. Iedereen die een kaart heeft gekocht voor het All Time Music Festival kan deze weer inleveren bij de receptie van Brouwhotel Parkzicht. Diegene die een kaart via de website heeft gekocht, heeft inmiddels een mail ontvangen. The Iconic Dinnershow zal worden doorgeschoven. Iedereen die gereserveerd heeft krijgt deze week een mail van ons over hoe we dit gaan uitwerken. Graag vragen wij uw begrip voor deze situatie. Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid. Management en personeel Brouwhotel Parkzicht  
 

Meeneemmenu's

Meeneemmenu's
 Brouwhotel Parkzicht biedt nog steeds de mogelijkheid voor het afhalen van menu’s. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.