Terug naar Het laatste nieuws

Vanaf 1 juni mogen wij weer open!

Gepubliceerd op:
Vanaf 1 juni mogen wij weer open!

We zijn blij je weer te mogen ontvangen in De Brouwerij, het restaurant van Brouwhotel Parkzicht. We hebben maatregelen genomen om ook bij ons veilig en gezellig te kunnen vertoeven. We vragen je dan ook om onderstaande Corona regels in acht te nemen.

Binnen reserveren
Een tafel binnen moet van te voren worden gereserveerd, dit kan (mocht er nog plek zijn) eventueel ook aan de deur. Gelieve bij aankomst in de hal te wachten, een medewerker zal jullie dan ontvangen.

Maandag 1 juni zijn wij vanaf 12.00 uur geopend, daarna zijn wij elke dag geopend vanaf 9.00 uur.
Onze keuken is geopend van 11.30 tot 21.30 uur.
09.00 tot 12.00 uur voor koffie en gebak
12.00 tot 14.30 uur alleen voor lunch
14.30 tot 16.30 uur voor lunch, koffie of een drankje
17.00 tot 19.30 uur eerste blok diner in het restaurant, waarbij we je verwachten tussen 16.30 en 17.30 uur
19.30 tot 22.00 uur voor het tweede blok diner in het restaurant, waarbij wij je verwachten tussen 19.30 en 20.30 uur

Als je een tafel voor binnen hebt gereserveerd kan je helaas niet op het laatste moment beslissen om op het terras te gaan zitten, dit i.v.m. het beperkte aantal zitplaatsen binnen. Mocht je na de lunch of het diner nog graag even op het terras zitten en er is plek, dan mag dit uiteraard wel. Er zal bij binnenkomst altijd een RIVM check gedaan worden, ondanks dat dit ten tijde van het reserveren ook al gedaan is. Dit zijn wij verplicht en het is voor de veiligheid van jou, onze andere gasten en onze medewerkers. Als u een tafel in De Brouwerij heeft kunt u gebruik maken van het mindervaliden toilet naast de bar. Dus niet naar de toiletgroep bij het Grand Café. Het Grand Café is uitsluitend voor hotelgasten van het Brouwhotel Parkzicht. Na 22.00 is het mogelijk om daar nog wel een drankje te nuttigen op basis van beschikbaarheid, maximaal 30 personen.

Terras zonder te reserveren, maar….
Voor ons terras kun je niet reserveren. Als je graag op het terras wil zitten, vragen wij je om te wachten bij het bord, met inachtneming van de anderhalve meter uiteraard. Hier word je door één van onze medewerkers ontvangen en word je na de RIVM check naar je plek begeleid.   Sta of loop zo min mogelijk op het terras en schuif niet met de tafels en stoelen. We hebben het terras op de 1,5 meter ingericht. Voor gasten van ons terras hebben we alleen de toiletten achteraan de gang van het hotel beschikbaar. Ons terras is geopend vanaf 9.00 uur tot dat het te koud wordt. Stel dat het weer omslaat en het wordt opeens koud of we krijgen regen, dan kan je helaas niet zoals pre-corona snel naar binnen vluchten. Dit in verband met het beperkt aantal zitplaatsen binnen en de verplichting te reserveren voor een tafel binnen.

Aantal personen per tafel
Er mogen maximaal twee personen aan een tafel zitten, tenzij jullie één huishouden vormen. Dit geld voor binnen en voor buiten op terras.

Wees vriendelijk en begripvol
Als laatste willen we jullie vragen altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. We wensen jullie een heel prettig verblijf en rekenen op jullie medewerking.

Team Brouwhotel Parkzicht

Meeneemmenu's

Meeneemmenu's
Weekmenu deze week voor het laatst, vanaf 6 juli zijn er weer dagmenu's.
 

Ruimere openingstijden Slijterij d'r Bij

Ruimere openingstijden Slijterij d'r Bij
Met ingang van dinsdag 3 maart 2020 kent Slijterij d`r Bij naast Brouwhotel Parkzicht in Veendam ruimere openingstijden.