Boek nu

Restaurant

In ons restaurant kunt u genieten van diverse nationale en internationale gerechten. Het restaurant van Hotel Parkzicht biedt à la carte op z'n best. U moet het geproefd hebben in Veendam. 

Om een gezellige avond te beginnen kunt u van een aperitief genieten in het Grand-Café of in de Wintertuin. Daarna heerlijk dineren in ons restaurant met uitzicht op 't Plein. Na het dessert kun u heerlijk uitbuiken met een digestief bij de open haard.

Kerst in Parkzicht

Op maandag 25 december serveren wij onze kerstdiners. We beginnen met een amuse en daarna een keuze diner dat u zelf samen kunt stellen. Dit houdt in dat u het kerstmenu precies naar uw eigen smaak kunt combineren. U kunt het kerstmenu nu in drie of vier gangen gebruiken. Wij heten u vanaf 15.00 uur welkom in ons Grand-Café Restaurant  't Plein dat in zijn geheel in kerstsfeer is gebracht.  Met het oog op de voorbereidingen en de drukte verzoeken wij u vroegtijdig te reserveren en de door u samengestelde menu's evenals de door u gewenste dinertijd aan ons door te geven.

Op dinsdag 2e kerstdag is ons restaurant geopend vanaf 15.00 uur.
Wij hanteren een aangepaste kerstmenukaart waarbij u kunt kiezen uit verschillende kerstgerechten en gerechten van onze normale menukaart.
U  kunt à la carte dineren maar adviseren wel om te reserveren. De menukaart kunt u op onze website vinden.

The Iconic Dinnershow

Wilt u meer vermaak en entertainment, dan is 2e kerstdag zeker wat voor u!
Een avondvullend programma met een show vol zang, dans, diner en entertainment! Uniek in Noord-Nederland! Nu met een kerst tintje! Samen met Charlie Productions is er, een voor het noorden van het land, een unieke kerstshow neergezet. Met een professionele cast die haar sporen reeds ruim heeft verdiend in de dans- en showwereld. De show wordt volledig in een nieuw jasje gestoken! Het concept van The Iconic Dinnershow blijft het zelfde, maar met nieuwe thema’s, verrassende nummers en een heerlijk diner. Prachtige professionele dansers, danseressen, zangers en zangeressen geven u samen met de medewerkers van Hotel Parkzicht een avond om nooit te vergeten.

U wordt ontvangen met een glaasje bubbels en een amuse in de grote zaal, welke in kerstsfeer is gebracht. Na de opening zullen wij het voorgerecht serveren, een proeverij van tonijn en zalm.  Na het tweede showblok gaan we onze gasten verwennen met een gebakken tournedos met blonde pepersaus, geserveerd met groente- en aardappel garnituur. Als dessert serveren wij laagjes dessert, een glas met verschillende zoetigheden en fruit. Inloop is va. 17.30 uur en de show begint om 19.00 uur. Reserveren kan via info@parkzicht.com. Prijs voor de dinnershow is  € 49,95

 

Menukaart

Menukaart
Kerstfolder

Museumplein 3, 9641 AD Veendam
(+31) 0598 666 888
info@parkzicht.com

Evenementen agenda

Ons Grand Café

Zaalverhuur