18e All Time Music Festival

13 april 2019 - 20:00

Info:

All Time Music Festival dit jaar o.a. met Rene Froger en Wolter KroesHet 18e All Time Music Festival staat dit jaar geprogrammeerd op zaterdag 13 april en is weer voorzien van een mooie line up! 

Rene Froger met zijn Frogettes, Wolter Kroes, Gebroeders Ko en de Unieke Top-40 band Q5 staan op het podium in de grote zaal. Op de overige 3 podia staan Cristel Dream, Billboard en Mama Maffia.

René Froger is één van Neerlands beste Nederlandse zangers en tevens ‘oppertopper’ bij de Toppers in concertreeksen die ieder jaar tienduizenden mensen in de Amsterdam Arena op de been brengt. Het bekendste nummer is natuurlijk “Alles kan een mens gelukkig maken” maar daarnaast niet te vergeten “Are you ready for loving me”, “Just say Hello”, “This is the moment” en Nobody else” scoorden hoog in de hitparade.

Wolter Kroes is al decennia lang een van de meest optredende artiesten in Nederland en heeft hiermee in heel het land een ongekende populariteit opgebouwd. Met bekende hits als “Ik heb de hele nacht liggen dromen” en “Viva Hollandia” staat Wolter altijd garant voor een groot feest.

Al vele jaren zijn de Gebroeders Ko één van de meest succesvolle feestacts van Nederland met 30 Top 100 hits waarvan “Ik heb een toeter op m’n waterscooter”, “Boten Anna”, “Schatje mag ik je foto”, “Wunderbar” en “Helikopter” nu al klassiekers genoemd kunnen worden. Met Honderden optredens per jaar en TV optredens in binnen en buitenland zijn zij niet meer weg te denken uit het feestcircuit.

De band Q5 New Style, is iets unieks, het is nieuw, het is verpletterend, het is energiek. Q5 is niet zomaar een live band, naast het bespelen van de instrumenten wordt de band versterkt met de vetste beats van een DJ. Gegarandeerd een unieke dance experience om nooit te vergeten! De show is helemaal compleet door de perfecte combinatie van te gekke sounds en indrukwekkende visuals die tijdens het optreden te zien zijn op een grote video wall.

Crystal Dream is een pop-rockband en voorziet covers van een eigen karakteristiek geluid waarmee zij iets extra's weet toe te voegen aan de originele nummers. Crystal Dream speelde in het voorprogramma van o.a. Ilse de Lange, UB40, Douwe Bob, Waylon, De Dijk, Golden Earring, Van Dik Hout en Guus Meeuwis tijdens de “Groots Met Een Zachte G” stadionconcerten in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen en het Philips Stadion in Eindhoven.

Billboard is een coverband bestaande uit 9 bandleden (waaronder een blazerssectie) die sinds 2012 diverse zalen heeft veroverd met swingende en dampende soul-, disco-, rock- en popmuziek. Een avond vol dansbare muziek met een bite en met maximaal plezier voor publiek en band. Het repertoire van Billboard is buitengewoon breed en flexibel, met nummers van bijvoorbeeld Bruno Mars, Robbie Williams, Beyoncé en Toto. Daarnaast ook muziek van eigen bodem, zoals Anouk, De Dijk, The Scene en Het Goede Doel. Groovende disco, funk, rock en Nederlandstalig: Billboard speelt het allemaal!

Voor iedereen die van een super goed feest houdt, moet Mama Maffia live zien. De eigen nummers met teksten in het Gronings hebben alle ingrediënten voor een gigantisch, met humor doorspekte show. Mama Maffia is een dampende stampende, knettergekke Rock and Roll band uut Veendam. Dus wie zegg’n… Tot Mama Maffia!!!

All Time Music Festival Zaterdag 13 april 2019 – Zaal open van af 20.00 uur – Leefdtijd 18+

Kaarten in de voorverkoop vanaf 18 januari 2019 aan de receptie of via www.parkzicht.com Voorverkoop € 25.00 en aan de kassa € 29.50

www.renefroger.nl                       www.wolterkroes.nl www.gebroedersko.nl                 www.crystaldream.nl
www.q5newstyle.com                 www.coverbandbillboard.nl
www.mamamaffia.nl

 


Terug naar het overzicht

Kaarten:

Online kaarten bestellen

Entree:

Voorverkoop € 25.00 aan de kassa € 29.50