19e All Time Music Festival

18 april 2020 - 21:00 tot 02:30

Info:

All Time Music Festival dit jaar o.a. met Danny de Munk,  Diva’s of Dance, Q5-NesStyle, The Bentley's en The Rousers.

All Time Music Festival dit jaar o.a. met Danny de Munk en Diva’s of Dance

Het 19e All Time Music Festival staat dit jaar geprogrammeerd op zaterdag 18 april en is weer voorzien van een mooie line up! Danny de Munk, Diva’s of Dance en de unieke Top-40 band Q5 staan op het podium in de grote zaal. Op de andere 2 podia staan The Rousers en The Bentley's.

Het ras-Amsterdammertje Danny de Munk maakt als twaalfjarige in 1984 zijn debuut in de speelfilm Ciske de Rat. De door hem gezongen titelsong van de film ''Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen'', wordt een grote hit. Als een mini-uitvoering van André Hazes wordt De Munk in één klap tieneridool en hartenbreker van vele pubermeisjes. Komend jaar gaat Danny de Munk door het land met het echte Amsterdamse Levensmuziek! De internationale hit-successen als: “No Limits”, “Dreams” en natuurlijk “Sex On The Beach”!!!. liggen bij iedereen nog in het geheugen als de dag van gisteren. De dance diva’s: Anita Doth (ex. 2Unlimited), Linda Estelle (T-Spoon) & Des’ray (2Brothers) domineerden om beurten de verschillende hitlijsten en podia in binnen- en buitenland. Met, alleen in Nederland, gezamenlijk, al meer dan 45 hits waarvan maar liefst 29 Top 10 noteringen. Naast hun eigen carriéres maken de dames nu tijd vrij om een groter publiek kennis te laten maken met het gelegenheidsproject; Diva’s of Dance! Het feest der herkenning waarin je de 90-er jaren ziet herleven……. Bestaande uit een wervelend showblok met de grootste hits van collega 90’s artiesten zoals; “Rhythm of the Night”, “Deeper Love” en “Finally”. En natuurlijk een ultra swingende hit-mix waarin de grootste successen, van deze dance diva’s zelf, de revue passeren!!.Het resultaat; Een sensationele act met drie internationale toppers, tezamen in één fantastische show. En reken maar dat deze dames weten hoe zij een feestje moeten bouwen.

Q5 combineert de beste eigenschappen van een band en een DJ. Creëert snelle mixes tussen verschillende muziekstijlen en brengt je van de ene in de andere verbazing. Q5 is soms rock, soms dance en alles daar tussenin. Kan entertainen als een band en beuken als een DJ, maar altijd op een eigen manier. Waar elke andere band stopt, gaat Q5 nog een stap verder. Want net als je denkt dat het hoogtepunt is bereikt, dan dendert Q5 er nog een keer extra overheen. Q5 verovert je en sleurt je mee in een totaalbeleving van muziek, video en effecten. Probeer maar eens stil te staan als de rest helemaal uit z’n dak gaat!

In de kleine zaal staan the Rousers. The ROUSERcoaster levert gegarandeerd een flinke dosis adrenaline. Door onze “Pedal to the Metal” mentaliteit worden uw gevoelens én emoties in een fast train heen en weer geslingerd. De band neemt je mee op een muzikale reis door de tijd met de grootste hits en zij spelen de gezelligste feestknallers, de meest aanstekelijke meezingers maar ook de vergeten guilty pleasures worden niet overgeslagen. Stevige, populaire songs worden afgewisseld door meezingers met intieme kippenvelmomenten en dat stopt niet voordat de ride volledig is volbracht.

Op het podium in het brouwhuis staan The Bentley’s. Vijf podiumbeesten, strak in het pak, met de authentieke instrumenten, en verbluffende samenzang. The Bentleys spelen al die swingende hits uit de 50’s & 60’s met de sound van toen en de attitude van nu. Ze komen allemaal voorbij: Twist & Shout, Jumping Jack Flash, Johnny B Goode, I Get Around, Great Balls Of Fire, Light My Fire. Moeten we doorgaan? The Beatles, The Stones, The Kinks, The Killer, The King… Trek je mooiste kleren aan en laat je meeslepen!

All Time Music Festival Zaterdag 18 april 2019 – Zaal open vanaf 21.00 uur – 18+ Kaarten in de voorverkoop vanaf 18 januari 2019 aan de receptie of via www.parkzicht.com Voorverkoop € 20.00 en aan de kassa € 25.00

www.thebentleys.nl                   www.dannydemunk.nl                 www.divasofdance.com www.q5newstyle.com               www. therouserslive.nl               

Terug naar het overzicht

Kaarten:

Online kaarten bestellen

Entree:

Aan de kassa € 20.00 en in de voorverkoop € 25.00