10 september 2022 - 20:30 tot 00:00

Info:

Op zaterdag 10 september 2022 wordt het podium van Parkzicht omgetoverd tot een sensuele setting waarbij de muziek van ABBA, sfeer uit de 70’s en 80’s en no

Deze avond is verplaatst van 5 februar naar 10 september 2022.

Om negen uur ’s avonds wordt hier het startsein gegeven voor een sfeervolle zomeravond en 2 uur ABBA show, met een repertoire waarbij iedereen vaak achteraf zeg: “ik kende de nummers allemaal”. In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als "Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

Over ABBA Tribute Met twee top vocale zangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! Hoogtepunt in 2014 en 2019 was een optreden voor meer dan 15.000 mensen (Kasteeltuinconcert in Helmond) welke specifiek voor ABBA Tribute kwamen. Het was een geweldige ervaring! Door de Nederlandse en buitenlandse pers uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld en daar zijn ze trots op!

Kaarten te koop via de ticket link of aan de receptie van Parkzicht.

Tijden kunnen nog worden aangepast naar de op dat moment geldende corona regels. Wij hanteren de geldende corona regels.

Kaarten:

Online kaarten bestellen

Entree:

Voorverkoop €15 / Kassa €20 excl. servicekosten