The London Knights

28 september 2019 - 20:00 tot 00:00

Info:

The London Knights komen naar Veendam

The London Knights is de mannelijke strip formatie uit het Verenigd Koninkrijk. De formatie bestaat uit 5 prachtige mannen die een avondvullende show brengen,  een feest dat de aanwezige dames nooit zullen vergeten.

The London Knights zijn met succes bestand tegen de internationale critici en zijn dankzij hun professioneel niveau altijd zeer succesvol. De nadruk van hun prestaties ligt vooral op entertainment, plezier en smaakvolle presentatie van  mannelijke schoonheid.

De avondvullende show is opgebouwd uit verschillende sprankelende acts waar de persoonlijkheid van elke London Knight zorgvuldig zal worden belicht.

Aan het begin van de show is er een act waar The London Knights zich gezamenlijk presenteren  aan het publiek. Dan begint een warme nachtelijke sensatie waar zelfs de meest verwende vrouwen aan  hun trekken komen.

Mooi, ondeugend, sensationeel, mysterieus, erotisch, dynamisch: het is er allemaal. Na de show zullen The London Knights zich opfrissen om terug te komen voor een fotosessie. De foto’s zijn tegen betaling te verkrijgen. Daarna delen ze handtekeningen uit.

Dus dames, uit op een versnapering …. mis het dan niet.

 

Na het einde van de show, beginnen we met de AFTER-PARTY mmv van DJ-DrRage.

Kaarten in de voorverkoop vanaf 7 juni 2019 aan de receptie van Hotel Parkzicht, of nu via de website.

Voorverkoop:€15,00 Kaarten zijn te verkrijgen bij de receptie van Hotel Parkzicht of online via Captainticket.nl  Aan de deur kosten de kaarten € 17,50

Terug naar het overzicht

Kaarten:

Online kaarten bestellen

Entree:

Voorverkoop € 15.00 en aan de kassa € 17.50