Boek nu gemakkelijk en snel

Direct boeken

Catering

Parkzicht Catering is een onderneming met ruime ervaring in de horeca, catering en dienstverlening. Wij streven ernaar om niet alleen uitstekende kwaliteit te leveren, maar ook om aandacht te besteden aan detail en presentatie. Ons doel is om aan al uw wensen te voldoen, of u nu een feest of partij organiseert, hapjes en salades aan huis wilt laten bezorgen, een verrassingsontbijt of een origineel cadeau wilt verzorgen. Wij bieden waar voor uw geld en werken daar waar mogelijk met verse en authentieke streekproducten om de smaak en kwaliteit te garanderen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van complete tuinfeesten, bedrijfsopeningen, bedrijfspresentaties en personeelsfeesten. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, dus wij luisteren aandachtig naar uw wensen en streven ernaar om deze te vervullen.

Partycatering
Heeft u iets te vieren? Niets is meer ongedwongen dan uw eigen bedrijfslocatie om te toveren tot een feestlocatie, van een buffet met warme en koude variaties tot een heerlijke barbecue, wij regelen het voor u. Daarnaast zorgen wij ervoor dat eventueel passend meubilair, statafels, gekoelde bars etc. uw feestlocatie nog meer uitstraling geeft. Maar ook een themafeest behoort tot de mogelijkheden. Heeft u een gastheer/gastvrouw, bedienend personeel of een chef-kok die a la minute heerlijke gerechten bereid nodig? Ook dat is mogelijk!  

Bedrijfscatering 
Wij bieden diverse soorten lunches, variërend van belegde broodjes, salades en soepen tot uitgebreide koffietafels. Maar natuurlijk ook openingen, in bedrijfstellingen, borrels op de zaak en sessies op de heide.  

Foodtruck
Vanaf april 2024 worden wij trotse eigenaar van de Bogdike Kitchen, een foodtruck waaruit wij diverse concepten aan u kunnen presenteren. 
O.a. Tapas truck, Fingerfoodtruck, Asiatruck, Oktobertruck(Duits), Mexican, Hollandse Foodtruck of Broodjetruck. Vanuit deze foodtruck kunnen wij ook een walking diner verzorgen, samengesteld naar uw wensen.

In combinatie met onze Drankcarroussel, Cocktailbar, Koffiebar, Smoker, Flensjeskeet en IJstent kunnen wij op lokatie uw evenement of feest geheel verzorgen.

Direct reserveren