Boek nu gemakkelijk en snel

Direct boeken

Catering

Parkzicht Catering is een onderneming die jarenlange ervaring heeft in de horeca, catering en dienstverlening. Aandacht voor detail en presentatie is naast een uitstekende kwaliteit het sleutelwoord voor onze onderneming. Van catering van feesten en partijen, bezorgen van hapjes & salades aan huis tot het verzorgen van een verrassingsontbijt of origineel cadeau. Wij luisteren naar uw wensen en maken het mogelijk! En dit alles voor een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien werken wij daar waar mogelijk met uitsluitend verse en veelal authentieke streekproducten. En dat proef je! Tevens verzorgen wij ook complete tuinfeesten, bedrijfsopeningen, bedrijfspresentaties of personeelsfeesten.

Bedrijfscatering 
Wij bieden diverse soorten lunches, variërend van belegde broodjes, salades en soepen tot uitgebreide koffietafels. Maar natuurlijk ook openingen, in bedrijfstellingen, borrels op de zaak en sessies op de heide.  

Partycatering
Heeft u iets te vieren? Niets is meer ongedwongen dan uw eigen bedrijfslocatie om te toveren tot een feestlocatie, van een buffet met warme en koude variaties tot een heerlijke barbecue, wij regelen het voor u. Daarnaast zorgen wij ervoor dat eventueel passend meubilair, statafels, gekoelde bars etc. uw feestlocatie nog meer uitstraling geeft. Maar ook een themafeest behoort tot de mogelijkheden. Heeft u een gastheer/gastvrouw, bedienend personeel of een chef-kok die a la minute heerlijke gerechten bereid nodig? Ook dat is mogelijk!  

Direct reserveren