Boek nu gemakkelijk en snel

Direct boeken

Restaurant in de Brouwerij

Helaas treffen de nieuwe corona maatregelen ook Brouwhotel Parkzicht en is het helaas niet mogelijk om in ons restaurant te dineren. Dit geldt niet voor onze hotelgasten. Om nog wel te kunnen genieten van onze keuken hebben wij voor u speciale @homeboxen samengesteld.

Lekker makkelijk of zelf het culinair afmaken

Zoals u van ons gewend bent kunt u de hele week gebruik maken van onze meeneemmenu's. Deze maaltijden zijn kant en klaar en worden warm meegegeven en kunnen bij aankomst thuis genuttigd worden. Kijk bij onze afhaalmaaltijden voor de mogelijkheden. Bestellen online kan tot 19.30 uur.

THE @HOME BOX 

Geniet van al het lekkere van Brouwhotel bij jou thuis!
Bestel nu één van de door ons samengestelde Home boxen of stel je eigen Home box samen. Kook samen met ons jouw favoriete gerechten in je eigen keuken! De gerechten worden koud geleverd en met de bijgeleverde instructiekaartjes heb je alles in huis om binnen no time een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Onze @homeboxen moeten een dag van te voren worden besteld.

Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

0598-666888
info@parkzicht.com

  

U kunt via onze bestel site online uw meeneemmenu's en @Home Boxen bestellen.

 

3 Gangen keuze @homebox

Kook samen met ons uw favoriete gerechten in je eigen keuken! De gerechten worden koud aan- geleverd en met de instructiekaartjes heeft u alles in huis om binnen no time een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. U heeft de keuze uit;

Hollandse garnalencocktail
Carpaccio van runderhaas
Gerookte zalm
***

Gebakken zalm met een sesamjus 
Kabeljauw met mosterdstip

Varkenshaas met bospaddestoelensaus
Tournedos met pepersaus (+ € 5.00)
Warme groenten, salade, gebakken aardappelen en pommes gratin

***

Monchoutaart met kersen
Porter met brownie en witte chocolademousse

3-gangen vanaf € 29.95 euro per persoon

 

Cocktails voor thuis

Helaas kun je niet je favoriete cocktail bestellen aan de bar van Brouwhotel Parkzicht. Maar vanaf nu kun je wel thuis genieten van een aantal van onze cocktails. Zeker leuk als aperitief bij een kerstdiner of gewoon gezellig als borrel tijdens oud en nieuw. We hebben de keuze tussen een 25cl fles voor € 4.00 of een 1ltr. fles voor € 15.00. Kijk op onze bestelsite voor een overzicht van onze cocktails. Je kunt ze ook afhalen in Slijterij d'r Bij.

Hotelgasten
Hotels mogen voor daar verblijvende gasten hun eet- en drinkgelegenheid open houden.   

Als laatste willen we jullie vragen altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. 

Team Brouwhotel Parkzicht

Direct reserveren

Restaurant

 

In ons restaurant kunt u genieten van diverse nationale en internationale gerechten. Het restaurant van Hotel Parkzicht biedt à la carte op z'n best. U moet het geproefd hebben in Veendam.

Om een gezellige avond te beginnen kunt u van een aperitief genieten in ons café, brouwerij of in de Bogdike-lounge. Daarna heerlijk dineren in onze brouwerij met uitzicht op 't Plein. Na het dessert kun u weer heerlijk uitbuiken met een digestief in de Bogdike-lounge.