Boek nu gemakkelijk en snel

Direct boeken

Restaurant In de Brouwerij

In ons gemoedelijke Grand Café - Restaurant "In de Brouwerij" serveren wij een uitgebreid ontbijt, voor een goede start van de dag. Daarna kun je met gevulde maag de Veenkoloniën gaan ontdekken. Tussen de middag zijn er lekkere broodjes en diverse lunchgerechten beschikbaar en 's avonds kun je genieten van een verrukkelijk diner. Onze uitgebreide menukaart biedt voor eenieder wat wils. In het seizoen breiden wij onze menukaart uit met heerlijke regionale asperges, mooie wild gerechten en natuurlijk in het mosselseizoen staan de mossel pannetjes op de kaart.

Onze openingstijden van de keuken zijn;

Ontbijt:
Maandag t/m vrijdag van 6.30 tot 10.00 uur
Zaterdag en zondag van 8.00 tot 11.00 uur

Lunch:
Maandag t/m zondag van 11.30 tot 15.00 uur

Diner:
Maandag t/m zondag van 17.00 tot 21.30 uur

U kunt via onze boekingssysteem een tafel reserveren of een mail sturen naar info@parkzicht.com. 

 

 

Direct reserveren

Restaurant

 

In ons restaurant kunt u genieten van diverse nationale en internationale gerechten. Het restaurant van Hotel Parkzicht biedt à la carte op z'n best. U moet het geproefd hebben in Veendam.

Om een gezellige avond te beginnen kunt u van een aperitief genieten in ons café, brouwerij of in de Bogdike-lounge. Daarna heerlijk dineren in onze brouwerij met uitzicht op 't Plein. Na het dessert kun u weer heerlijk uitbuiken met een digestief in de Bogdike-lounge.