Boek nu gemakkelijk en snel

Direct boeken

Restaurant in de Brouwerij

Helaas zijn onze openingstijden door de overheid aan banden gelegd en moeten wij 's avonds om 20.00 ons Grand Café - Restaurant sluiten.

Om toegang te krijgen tot ons Grand Café en Restaurant dienen wij het coronatoegangsbewijs te scannen en het ID bewijs van onze gasten te vergelijken met de gegevens van de scan. Na ontvangst bij de deur placeren wij u aan tafel.

Wij moeten onze gasten de gelegenheid bieden om hun contactgegevens achter te laten voor het bron- contactonderzoek. Daarnaast moet vooraf de Gezondheidscheck uitgevoerd worden. Aan een persoon mag toegang verleend worden als:

  • de scanner groen kleurt;
  • het ID overeenkomt; en
  • de bezoeker geen corona-gerelateerde gezondheidsklachten heeft.

Kerstdiner 2021

Op zaterdag 25 en zondag 26 december serveren wij onze kerstdiners. We beginnen met een amuse en daarna een keuzediner welke u zelf samen kunt stellen. Dit houdt in dat u het kerstmenu precies naar uw eigen smaak kunt combineren. U kunt het kerstmenu nu in drie of vier gangen gebruiken.

Wij heten u vanaf 15.00 uur welkom in ons Grand-Café Restaurant welke in zijn geheel in kerstsfeer zijn gebracht. Met het oog op de voorbereidingen en de drukte verzoeken wij u vroegtijdig te reserveren en de door u gewenste dinertijd aan ons door te geven. In het onderstaande download menu kunt u de kerstmenu's downloaden.

 Team Brouwhotel Parkzicht

Direct reserveren

Restaurant

 

In ons restaurant kunt u genieten van diverse nationale en internationale gerechten. Het restaurant van Hotel Parkzicht biedt à la carte op z'n best. U moet het geproefd hebben in Veendam.

Om een gezellige avond te beginnen kunt u van een aperitief genieten in ons café, brouwerij of in de Bogdike-lounge. Daarna heerlijk dineren in onze brouwerij met uitzicht op 't Plein. Na het dessert kun u weer heerlijk uitbuiken met een digestief in de Bogdike-lounge.