Boek nu gemakkelijk en snel

Direct boeken

Restaurant In de Brouwerij

In ons gemoedelijke Grand Café - Restaurant "In de Brouwerij" serveren wij een uitgebreid ontbijt voor een goede start van de dag. Daarna kun je met een gevulde maag de Veenkoloniën gaan ontdekken. Voor de lunch bieden wij een selectie aan van heerlijke broodjes en diverse lunchgerechten. 's Avonds kun je bij ons terecht voor een overheerlijk diner, waarbij onze uitgebreide menukaart voor elk wat wils biedt. Gedurende het seizoen breiden wij onze menukaart uit met regionale specialiteiten zoals asperges en wildgerechten. En natuurlijk mogen de mosselpannetjes niet ontbreken tijdens het mosselseizoen. 

Onze openingstijden van de keuken zijn;

Ontbijt:
Maandag t/m vrijdag van 6.30 tot 10.00 uur
Zaterdag en zondag van 8.00 tot 11.00 uur

Lunch:
Maandag t/m zondag van 11.30 tot 15.00 uur

Diner:
Maandag t/m zondag van 17.00 tot 21.30 uur

Wij zijn zondag 31 december 2023 en maandag 1 januari 2024 gesloten.

U kunt via onze boekingssysteem een tafel reserveren of een mail sturen naar info@parkzicht.com.  

 

Direct reserveren

Restaurant

 

In ons restaurant kunt u genieten van diverse nationale en internationale gerechten. Het restaurant van Hotel Parkzicht biedt à la carte op z'n best. U moet het geproefd hebben in Veendam.

Om een gezellige avond te beginnen kunt u van een aperitief genieten in ons café, brouwerij of in de Bogdike-lounge. Daarna heerlijk dineren in onze brouwerij met uitzicht op 't Plein. Na het dessert kun u weer heerlijk uitbuiken met een digestief in de Bogdike-lounge.