Brouwhuis Parkzicht

In ons Grand-Café ben je van hartelijk welkom voor ontspanning na het werk, een ontmoeting met je gasten of gewoon wat lekker drinken met je vrienden of collega's. Je vind hier diverse eigen gebrouwen Bogdike biertjes van de tap, cocktails, diverse wijnen met daarbij een keuze uit diverse borrelgarnituren.

Op onze lunchkaart vind je belegde baguettes en italiaanse bollen, een bal gehakt uit eigen keuken, uitsmijters en omeletten, plateservice met o.a. een Sateetje van de grill, Gespierde ribbetjes met barbecue saus,  Hete Carpaccio e.v.a.

Lekker gezellig met vrienden of familie een high tea aan 't Plein. Wij serveren een heerlijke High Tea in ons Grand-Café, Brouwhuis of in de Bogdike lounge. Deze is alleen op reservering mogelijk. De High Tea is vanaf 2 personen en bestaat uit onbeperkt diverse soorten thee, diverse broodjes en sandwiches, scones met aardbeienjam en cream, muffins, soesjes, cheese cake, chocolate brownies en verschillende bonbons. De prijs is € 14.95 p.p.

 

Menukaart 


Restaurant

 

In ons restaurant kunt u genieten van diverse nationale en internationale gerechten. Het restaurant van Hotel Parkzicht biedt à la carte op z'n best. U moet het geproefd hebben in Veendam.

Om een gezellige avond te beginnen kunt u van een aperitief genieten in ons café, brouwerij of in de Bogdike-lounge. Daarna heerlijk dineren in onze brouwerij met uitzicht op 't Plein. Na het dessert kun u weer heerlijk uitbuiken met een digestief in de Bogdike-lounge.