Brouwhuis Parkzicht

In ons Grand-Café ben je van hartelijk welkom voor ontspanning na het werk, een ontmoeting met je gasten of gewoon wat lekker drinken met je vrienden of collega's. Je vind hier diverse eigen gebrouwen Bogdike biertjes van de tap, cocktails, diverse wijnen met daarbij een keuze uit diverse borrelgarnituren.

Op onze lunchkaart vind je belegde baguettes en italiaanse bollen, een bal gehakt uit eigen keuken, uitsmijters en omeletten, plateservice met o.a. een Sateetje van de grill, Gespierde ribbetjes met barbecue saus,  Hete Carpaccio e.v.a.

Lekker gezellig met vrienden of familie een high tea aan 't Plein. Wij serveren een heerlijke High Tea in ons Grand-Café, Brouwhuis of in de Bogdike lounge. Deze is alleen op reservering mogelijk. De High Tea is vanaf 2 personen en bestaat uit onbeperkt diverse soorten thee, diverse broodjes en sandwiches, scones met aardbeienjam en cream, muffins, soesjes, cheese cake, chocolate brownies en verschillende bonbons. De prijs is € 14.95 p.p.

 

Heerlijk genieten tijdens de kerstdagen in Brouwhotel Parkzicht 

De gezelligste periode van het jaar komt er weer aan, de kerstdagen. In Brouwhotel Parkzicht kunt u genieten van een heerlijk diner in ons restaurant, zich laten verwennen tijden de kersteditie van de Iconic Dinnershow op 2e kerstdag of heerlijk feesten tijdens de X-Mass Party op 1e kerstdag.

Op dinsdag 25 en woensdag 26 december serveren wij onze kerstdiners. We beginnen met een amuse en daarna een keuzediner welke u zelf samen kunt stellen. Dit houdt in dat u het kerstmenu precies naar uw eigen smaak kunt combineren. U kunt het kerstmenu nu in drie of vier gangen gebruiken. Wij heten u vanaf 15.00 uur welkom in ons Grand-Café of restaurant welke in zijn geheel in kerstsfeer zijn gebracht. Met het oog op de voorbereidingen en de drukte verzoeken wij u vroegtijdig te reserveren en de door u gewenste dinertijd aan ons door te geven. Kijk hier voor meer informatie.

 

Menukaart 


Restaurant

 

In ons restaurant kunt u genieten van diverse nationale en internationale gerechten. Het restaurant van Hotel Parkzicht biedt à la carte op z'n best. U moet het geproefd hebben in Veendam.

Om een gezellige avond te beginnen kunt u van een aperitief genieten in ons café, brouwerij of in de Bogdike-lounge. Daarna heerlijk dineren in onze brouwerij met uitzicht op 't Plein. Na het dessert kun u weer heerlijk uitbuiken met een digestief in de Bogdike-lounge.